ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Διεύθυνση - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Διεύθυνση: ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 73 Τ.Κ. - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τ.Κ.: 34006
Περιοχή - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Περιοχή: Εύβοιας Κατηγορία - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τηλέφωνο: 2229038300 Fax - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Fax: 2229300452
Κινητό - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κινητό: 6944603693 E-mail - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ E-mail: chaliou@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Υπεύθυνος: DIMITRIOS CHALIOULIAS Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: ++6944603693
Ιστοσελίδα - ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1989 με έδρα την αμάρυνθο Ευβοίας και στελεχώθηκε αρχικά από τον Δημήτρη Χαλιούλια, πολιτικό μηχανικό, απόφοιτο του university of British Columbia (Πανεπιστήμιο βρετανικής Κολομβίας) του Καναδά, μία σχεδιάστρια οικοδομικών έργων και μία υπάλληλο γραφείου. Αρχικά το αντικείμενο τωνεργασιών περιελάμβανε Δημόσια και Ιδιωτικά έργα. Μετά το 1994 όμως το γραφείο απασχολήθηκε με μελέτες αδειών και κατασκευές ιδιωτικών έργων (πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, βιομηχαν...
Επισκέπτες: 16698

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1989 με έδρα την αμάρυνθο Ευβοίας και στελεχώθηκε αρχικά από τον Δημήτρη Χαλιούλια, πολιτικό μηχανικό, απόφοιτο του university of British Columbia (Πανεπιστήμιο βρετανικής Κολομβίας) του Καναδά, μία σχεδιάστρια οικοδομικών έργων και μία υπάλληλο γραφείου.

Αρχικά το αντικείμενο τωνεργασιών περιελάμβανε Δημόσια και Ιδιωτικά έργα. Μετά το 1994 όμως το γραφείο απασχολήθηκε με μελέτες αδειών και κατασκευές ιδιωτικών έργων (πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, βιομηχανικά κτήρια κλπ), τοπογραφικές εργασίες, εκτιμίσεις έργων και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πρόσφατα, το γραφείο μας αναβαθμίστικε με τις υπηρεσίες του Μπάμπη Χαλιούλια, πολιτικού μηχανικού, αποφοίτου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επιδίωξή μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μας σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί για εμάς διαφήμιση. Είμαστε εδώ, με την πολυετή εμπειρία μας και με νέες τεχνολογικές μεθόδους για να σας βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση του στόχου σας με το μικρότερο δυνατό κόστος αλλά και την καλύτερη απόδοση των χρημάτων σας.